Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-12-2005, 11:13 PM
metluca kullanıcısının avatarı
metluca metluca Çevrimdışı

Giriş: Sep 2005
metluca İtibar düzeyini kapadı
Mutsuz

Alıntı: zeynep1907 tarafından gönderildi
bende oldum aslında pilotonik gibi değill, sevmiştim ve hala bilmem tam olarak onun neyini sevidiğimi bölemiyorum sevgimi bunu yaptığı için seviyorum diyemiyorum herşeyini seviyorum bütün kalbimle. onu tanıdıktan kısa bir süre sonra farkettim ona karşı ilgi duyduğmu tanımıyodum bile tam olarak ama iyibiriydi bundan emindim saklayamazdım duygularımı açılmam lazımdı onunda beni sevdiğini duymuk istiyodum bi an önce ona söyledim seni seviyorum dedim.ama bi sevdiği varmış yıkılmıştım ama bu sevgime engel olmadı hala seviyorum o başkasını sevse bile....ama önemli olan onun bana saygı göstermesiydi aşkıma anlıyış göstemesibelki sevmiyodu beni ama umrumda değil kendine yakışanı yapmıştı o büyüklüğü göstermişti onu öle seviyorum ki "sevgilini bırak gel benim ol " bile diyemiyorum.herşeyin güzelini hakkettiği için bunu ona söyliyemiyorum.ama herşeyden çok istiyorum ellerini tutabileceğim kadar yakınımda olmasını. şimdi sadece bir gülüşü yetiyor bana mutlu olduğunu bilmek.ben bunulada yetinebiliyorum.ve benim olacağı günü bekliyorum
sen çok büyük birisin yaaa
karşındaki kişi çok şanslı olduunu biliomu acababence bu sewgiyi hakettmio bile....!
imza

KÖTÜLÜK KÖK SALMIŞ TOPRAKLARA,KURBANLARIN KANIYLA BESLENMİŞ ZEBANİLER..YERYÜZÜNE İNMİŞ CEHENNEM WE ŞEYTANIN KRALLII...ZEBANİLER BAŞ SEÇMİŞ ACIYLA BESLENENİ!!!

HaYaTıMıN AnLaMı

ŞiMdi Sen GidiYorSun Yaa HerkeS SaNA BenzİyecEK

[SIGPIC]http://www.arkasokak.net/signaturepics/sigpic668_2.gif[/SIGPIC]
metluca kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla