Yalnız Mesajı Göster
Eski 28-07-2005, 03:40 PM
alex70 kullanıcısının avatarı
alex70 alex70 Çevrimdışı
Banned

Giriş: Jul 2005
alex70 will become famous soon enoughalex70 will become famous soon enough
Mesaj Şenol Güneş:Mutlak Galibiyet Bekliyorum.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün yapılan antrenman öncesi GSP Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Anorthosis’i deplasmanda yenerek ikinci tur için avantajlı bir skor elde etmek istediklerini söyledi.
Kaptan Fatih Tekke ve Mehmet Yılmaz’ın da katıldığı basın toplantısında konuşan Güneş, “Burada çok güzel karşılandık ve huzur içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Negatif anlamda hiçbir olay olmadı. Bizim için tek sıkıntı, Kıbrıs Rum Kesimi’ne Atina üzerinden aktarma yaparak gelmek oldu. Eğer buraya direkt gelebilseydik her şey daha güzel olacaktı.” dedi.

Şampiyonlar Ligi’ne katılma hedefine kilitlendiklerini söyleyen Güneş, bu nedenle yarın oynanacak karşılaşmadan mutlak galibiyet beklediklerini söyledi. Rakibin de kendi sahasında kazanmak için oyuna asılacağını bunun da maçı zorlaştıracağını söyledi ve ekledi: “Bu karşılaşmayı kaybetsek bile Trabzon’da oynanacak rövanş maçında bunu telafi etmek mümkün. Yine de, kaybetmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum.”

Fatih de takım olarak tek düşüncelerinin ikinci maç için avantajlı bir skor elde etmek olduğunu vurguladı ve futbol dışı herhangi bir konunun kendilerini ilgilendirmediğinin altını çizdi.

Mehmet Yılmaz ise , Anorthosis maçında gol atmanın kendisi için önemli olmadığını söyleyerek, "Eğer hocam bana görev verirse bunu en iyi şekilde yapmaya çalışırım, bu arada gol atarsam çok mutlu olurum” dedi.
Alıntı Yaparak Cevapla