| arkadaşım sen yazılan yazıyı ve benim verdiğim cevabı iyice okumamışsın ya da kendi istediğin yere çekmişsin..Bir de konu üzerinde tartışırken konuyu alıp bambaşka yerlere taşımışsın..birincisi ben kızılemacı falan değilim bunu kesinlikle kabul etmem..ikincisi bizim tartıştığımız tarihi bir olay olan ermeni konusunun oyak la ne ilgisi var..kaldı ki ben antimilitarist bir kişiyim niye orduyu savunayım..Üçüncüsü bu vatanı seviyorum çünkü buraya aitim bu dünyayı ve insanları seviyorum insanım ve dünyalıyım...kendi toplumunu belli bir refah seviyesine çıkarmadan başka insanları düşünüyorum demenin çok mantıklı gelir tarafı yok..insanlık içinde sadece boş konuşmaktan başka elinden bişey gelmez.ama ben de bütün dünya da huzuru ve barışı isteyen bir insanım.. dünya da yalnız kalmış ve üzerinde herkesin çıkarı olan bir ülkede yaşıyorum ve bu ülke de yaşayan bir vatandaşın sorumluluğunu bilerek özgürlüğümüzü tehlikeye atacak her kesime ve herşeye karşıyım...Arkadaşım Doğu Perinçek'ten falan bahsetmişsin bilmem ben onun ne düşünüp düşünmediğii, ben hiçbir siyasi partiye bağımlı kalmadan kendi siyasi düşüncesini oluşturmuş ve ona göre yaşayan bir insanım...Sana siyasi düşüncemi örnek gösterebileceğim hiç bir partide yoktur bu ülkede ama yeni halk hareketlerinin herzaman yanındayım ve gerektiğini düşündüğümde sadece buralarda tartışmakla kalmayıp haklının yanında meydanlarda olmasını onlarla beraber haklarını savunmasını biliyorum...Ben yurtseverim bu şekilde olan terimleri kendi siyasi görüşlerine yamamış partiler beni ilgilendirmez..
daha yazacak çok şey var uzatmak istemiyorum sen de bir konuyu tartşıyorsan eğer sadece o konu hakkında görüşlerini, düşüncelerini yaz saldırıya geçip başka şeylerle suçlama insanları...Kızılelma dediğin bir ırkçılık hareketidir ve bu benimle kesinlikle özdeşleştirilmeyecek bişeydir..
saygılarımla... < SUDA YAN, ATEŞTE BOĞUL...> Az KuLLaNıLmıŞ, 1923 ModeL AB'ye UyumLu Bir Ülke... Almak İçiN HemeN BAşVuRuN...Satış Sorumlusu: R.T.ERDOĞAN... |