Yalnız Mesajı Göster
Eski 15-05-2008, 11:51 PM
norky kullanıcısının avatarı
norky norky Çevrimdışı
Arkasokaklı

Giriş: Jan 2008
norky İtibar düzeyini kapadı
Alıntı: sophistikQperi tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle

........ne yaparsa yapsın insan olduğu kadar insan. duygularıyla hisleriyle tecrübeleriyle vicdan azaplarıyla yaptıklarıyla ve yapamadıklarıyla bir vazgeçiş abidesi.... isteklerine göğüs geremeyen nefsine yenilen isteri krizleriyle ve alamadıklarıyla birer intikam yemini etmiş hayatının vaz geçilmez kahramanı.. aynı anda hem kahraman olan aynı zamanda da(buraya hem de yazsaydın daha hoş dururdu ) kurbanı oynayan nice insan var bu dünyada.. mutlu olmayı başkalarının ağzından çıkacak iki kelimeye bağlayan aynı zamanda da yeri geldiğinde onları tanımayacak kadar kibirli... ne demiş şeytan kibir benim en sevdiğim şeydir.... hep yasak olan ve olmaması gereken şeyler dikkat çekici ve güzel ... albenili...
vazgeçmek belkide en kolayı hatta hiç direnmemeliydik. razı olmalıydık kötü kaderimize...boyun eğmeliydik.hazır herkes vazgeçmişken, razıyken bunca aldırmazlığa belkide boyun eğmeliydik...
yada hep yaptığımız gibi karşı çıkmalıydık doğru zamanı hissetiğimizde ... var gücümüzle savaşmalıydık bu bu yalnızlığımızla......

Kötü kader hep insanın elinde derler ama o kader nedense bizi hep en ıssız en yalnız halimizde yakalar..Hoş yanımızda kim varsa onun da(ayrı yazılır ) bir önemi yoktur ama işte bir kuru gölgeliktir sığınılacak yağmurun en gürültülüsünden...

..... yağmuru sevipte (de) gök gürültüsünden korkmak, aşkı sevip şiddetinden korkmak, denizi sevip dalgalardan korkmak ve benzerleri..

....okuyup okuyup ilerletemediğiniz bir aşk romanı gibi tutkunun bir günah, hayatınsa inanmak ve iman etmek arasında geçen o kısır, çaresiz, inançlı ama heyecansız hayat anları.

.....aklımdan binlerce aforoz edilmiş dilime düşemeyen sana sarfettiğim uzun noktalı sözcükler

.. hiç gerek yok aslında hayatıma anlam katmaya çalışmaya ben böyle marjinal takılayım uzaylı muamelesi göreyim bir önemi yok aslında önemli olan senin ne gördüğün değil nasıl baktığın

"anladım ki ağaçlar toprağa acı verdikçe büyüyorlar"

...........valla bi anda çıktı öyle uzun zamandır buraya yazmıyordum kitabımdan dolayı
içimden geldi

yeliz sokma gözüme şu imla hatalarını görmeyiver yaaa alalal
görebildiğim kadar düzelttim bu hatalar dışında çok doğru ve isabetli bi yazı olmuş bebeğim seni kutluyorum ellerine sağlık = )
Alıntı Yaparak Cevapla