Yalnız Mesajı Göster
Eski 15-05-2008, 03:36 PM
horrorpheliac kullanıcısının avatarı
horrorpheliac horrorpheliac Çevrimdışı
Rossirella

Giriş: Jan 2006
Blog Başlıkları: 8
horrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond repute
Alıntı: NoDRaC tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Son 5 yıldır Türkiyeye gelen yabancı sanatçılar konusunda büyük bir gelişme var ve bunda rockncoke un katkısı yadsınamaz. Hani konser kapsamında santçılar alakalı yada alakasız olabilir ama sonuçta bir vizyon meselesi... Bence bu senede olsaydı iyi olurdu ben daha hiç gitmedim mesela
bu dediğine katılmıyorum
Rock'n Coke düzenlenmeden öncede gayet güzel gruplar geliyordu. festivalin getirdiği yabancı grupların hepsi alternatif rock grupları. bu tür gruplar normalde de çağırılsa gelebilcek gruplar zaten. yani getirilebilmesi çok kolay olan gruplar
getirdikleri grupların çoğu yıllardır bu piyasanın içinde olsalar dahi adlarını dünyaya yeni yeni duyurabilmiş gruplar.
reklama, şarkılarını tanıtmaya ihtiyacı olan gruplar.
Radiohead'i niye getirmediler?
dinlemiyorm fakat getirebilirlerdi.
he hiç mi iyi grup getirmediler.
getirdiler
Placebo,Korn (şuan tek hatırladıklarım)

Bunun dışında gelicek olan gruplar getirilebilir.
My dying bride grubu gelmişti ülkemize geçen yıllarda. 10 yılda ancak getirebilinmişti. Fakat yinede başkaları bunu yapabilmişlerdi.
Guns'n Roses
Wasp.
vs. vs.
Bu yıl da Metallica geliyor.
Bunlar festival dışı getirilebiliyorsa festivale de gelebilirler.Rock'n Coke sadece reklam festivaliydi. çıkardıkları türk gruplar bile berbat ve yakup un dediği gibi her yıl aynı ve yeteri kadar üne sahip olmuş kişiler.
Bir çok amatör fakat güzel müzik yapan gruplarımz da var. bunlarıda çıkarabilirlerdi. destek yok fakat reklamları süper.
50 cent i getiren ilk yılında ceza yı çıkaran bir festivalin devam etmesi bile saçma.

ayrıca bu birçok kişinin görüşüde senin gibi yani bu festival düzenlendikten sonra diğer gruplar ülkemize geldiler falan filan. ben bunun hala aynı olduğunu düşünüyorum. yani bu festival, grupları ülkemize çekmedi, çekmiyorda. bir çok grup daha ülkemize adım bile atmadı. 10 yıllık 20 yıllık geçmişi olan gruplardan bahsediyorum. yani birazda grupların isteğine bağlı.
böyle grupların gelmesi diğer grupların gelmesine yol açar diye düşünüyorm.
50 cent in bir "rock" festivaline çıkmış olması diğer grupların gelme isteğini arttırır mı?
Hayır. sadece dalgaya alırlar.
imza

Yolumuzu cehennemin sınırlarında kusuyoruz…

Bu gece kimse bizi durduramaz.
Dünyayı nefretin hüküm sürdüğü tarafa götürüyoruz.
Herşeyi savunmasız bırakmak savaş sebebimiz.
Göğüs gerdiğimiz katliamlar ve cinayetleri bitirdik,
Ve tekrar ölüye döndük.
Birkez daha saldırıyoruz, ve bir kez daha,
Daha güçlü,
Fethedip yolumuza devam ediyoruz!
(Evil Has No Boundaries)
Alıntı Yaparak Cevapla