Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-05-2008, 05:17 PM
horrorpheliac kullanıcısının avatarı
horrorpheliac horrorpheliac Çevrimdışı
Rossirella

Giriş: Jan 2006
Blog Başlıkları: 7
horrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond reputehorrorpheliac has a reputation beyond repute
Ben Tanrı Değilim.

"Sen..
Hatalarla dolu bir yaşamı olan sen.
Uçurumun kenarında, bütün hatalarından arınmak için suya kanamış bir şekilde bakan sen.
Atlamak için dünden razı bir beden."

Kaçıncı özür dileyişin bu hayattan. Özgürlüğünün sebebi hatalarının bedelini sevdiklerine ödetmen. Bütün varlığını boşa geçirdin. Umursamadın yaşanılacak olan tüm şeyleri. Kendini rüzgara bıraktın. Artık rüzgarda dolaşan bir poşettin. En sonunda bir kayaya çarptın. Bütün gücünle kayayı sardın. Onu o nemli halinle boğdun. Sarıp sarmaladın. En güçlü fırtınalar bile seni ondan ayıramadı. Uçup gitmedin, gidemedin. Fakat yinede huyundan vazgeçmedin. Hatalarının bedelini ona ödettirdin.

"Ama ben Tanrı değilim;
Seni affedemem."

Sen o "kayayı" bırakmadın ama o gitti.
Lanet ettin.
Nefret ettin.
Ateşte yanmasını, kül olup gitmesini istedin.Fakat unutma. Zaten yangının ortasında yaşıyoruz. Alevlerden sınırlar çizilmiş etrafımıza.
Çıkış yok.
Girişte yok.

Şimdi bütün hatalarının seni sarmasına izin ver. Onlarla yüzleşmesini bil. Özgürlük herşeyden kurtulmak değildir. Artık yanında olan yok. Bundan dolayı hatalarını kabullenecek biriside yok.Dedim ya sana;

"Ben Tanrı değilim,seni affedemem."

Nasıl ki Tanrı bütün insanları hatalarıyla yüzleşmesi, hatalarını anlaması ve hatalarında boğulması için yardım etmiyorsa, bende sana yardım edemem. Ama benim bir farkım var : Affetmem!
Tanrı'nın yolundan gidemezsin artık. Geçmişin ve hataların bedenini öyle bir sarmış ki bütün vücudun siyaha bulanmış. Bu "kirli" hatalarından dolayı.
Uçurumun kenarındasın şimdi. Kayalarla dans eden suya bakıyorsun. Sakın arkana bakma! Artık kimse yok orda. Kendini bu "hızlı" sona hazırla.Çünkü;

"Ben Tanrı değilim;
Seni kurtaramam."

imza

Yolumuzu cehennemin sınırlarında kusuyoruz…

Bu gece kimse bizi durduramaz.
Dünyayı nefretin hüküm sürdüğü tarafa götürüyoruz.
Herşeyi savunmasız bırakmak savaş sebebimiz.
Göğüs gerdiğimiz katliamlar ve cinayetleri bitirdik,
Ve tekrar ölüye döndük.
Birkez daha saldırıyoruz, ve bir kez daha,
Daha güçlü,
Fethedip yolumuza devam ediyoruz!
(Evil Has No Boundaries)

Bu mesaj en son " 12-05-2008 " tarihinde saat 09:11 PM itibariyle horrorpheliac tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla