06-05-2008, 08:35 PM
|
 | Müdavim | | Giriş: Feb 2008 Konum: Ankara
| |
Öğrencilik hayatımda o kadar çok şey yaşamışımdır ki aklıma gelen bir kaçını yazayım (Sigarayı bırakmaya çalışıyorum, ama baş ağrısına dayanamadım daha fazla ve boş bir sınıfa çıkıp yaktım bitane... O sırada Onur Hoca içeri girmesin mi... Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen sigarayı camdan aşşağı attım...)
Onur Hoca:Ne yaptın lan!!!
Ben:Hocam bırakmaya çalışıyorum baş ağrısına dayanamadım bi tane içtim özür dilerim.. (Hoca çok iyidir arkadaş gibi herşeyinizi paylaşabilirsiniz ama bu kadarını bende tahmin etmiyordum)
Onur Hoca:Olm ona bişey diyen oldumu sigarayı niye attın lan!!!
Ben: (Şaşkın şaşkın bakıyorum)
Onur Hoca:Paket var mı?
Ben:Var hocam
Onur Hoca: Öyle desene olm benimde başım ağrıyo ver bitane sonra da çık sınıftan. Affediyorum bu seferlik olmasın bidaha...
Gülücem diye yerlere yattım ama pakete çöktü onun acısı hala var içimde Bitane daha anlatayım Müdür yanına çağırmıştı bizi neden olduğunu hatırlamıyorum... Arkadaşları bi güzel ağlayıp dayaktan kurtuldular ama ben işi erkekliğe vurdum ağlamıyorum (salklık işte) tam ağlasam mı diye düşünürken gözüm müdürün masasında ki monitöre takıldı... Koridorda kamera vardı ve bizim arkadaşlar gülmekten yerlere yatıyolardı. Benim monitöre baktığımı görünce hoca da baktı ve şaşkınlık içinde ben kendimi zor tutuyorum... Sen çık arkadaşların gelsin dedi. 5 dk sonra yüzleri kızarık hepsi çıktı gülmekten ölmüştüm ama ben akıllılık yapıp sınıfta güldüm  |