|
| |
25-03-2008
, 06:35 PM
#5 | | Önsokaktan soluk soluğa kan ter içinde koşarak kaçıp gelen adam...:) Editör | Konum: Bandırma-İstanbul
| | |
| |
Alıntı:
greenpain tarafından gönderildi
bu bölüm için yakup ve ben çok uğraştık edebiyat bölümünün içinde unutulmaya yüz tutmuş bi YAZIYORUM bölümünü tekrar canlandırıp hakettiği değere kavuşturduk...ve sonra sizin değerli yazılarınızla çoğu insanı hayran bırakıcak kalitede bi bölüm oldu....HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.... Biz bu bölüm için çalıştık ve biz birşey yaptık dediğimizde bunu haksız bulanlar var. Lakin açık olarak söylemeliyim ki ben sitemize üye olduğumda yazıyorum içinde sadece 4 konu vardı, arşivlerde bunu görebilirsiniz, sonra ben 5-6 yazı yazdıktan sonra yazmayı bıraktım ve o sırada eren üye oldu, onun yazıları ve onun desteğiyle tekrar yazmaya başladım, onun yazıları da bölümü daha kaliteli, daha profesyonel bir hale getirdi. Suat'ın da yazıyorumu üstlere taşıması ile birlikte bugün 6 sayfaya ulaşmış bir bölümü kullanıyoruz Bu iyi bir gelişme ama bu sadece ben ve eren'in yaptığı birşey değil, sizlerin de çok katkıları oldu, o katkıların devamını diliyorum ve teşekkür ediyorum ben de. Sağolun... |
| | | |