| anlıyorum ama daha once kapatığınız değil belki kapatma davasıda girebilir ama insanların en azından biz genç olan kesimin internette bazı fikirleri ortaya koyması lazım özelleştirmeler silinmemeli onlar hakkında küfredilmemeli ama tartışılmalı Tekel Doğalgaz izledinmi bilmiyorum ama dün doğalgz ihalesi vardı 2 şiret türkçe bile bilmiyodu ve ihaleyi yöneten adam doğalgazı alan şirkete resmen yalvardı bunlar tartışılmalı bu konuların sağ,sol,milliyetçi,muhafazakar yhada ateistlerle alakası bu konular topraklarımızla ve gelecekteki çocuklarımızla ilgili zaten bu konular hakkında küfür ediliyosa kimse burda Türban Karikarür vb... konular açmasın çünkü bunlar hep olucak konular ama toprak içinde satılan topraklar ve çıkartılan yasalar konuşulucak ortak tek noktalar bütün taraflar için kimsenin dini beni ilgilendirmiyo ama bana gelen zarar herkese gelio o yüzden kıziyorum ve yazıyorum bunu birtek site yöneticileri üstüne almasın "Ne tartışabilirim" o küfreden arkadaşlarda yazsın ve bi ortak nokta bulalım o zaman .....
Somewhere I have heard this before
In a dream my memory has stored
As a defense I'm neutered and spayed
What the hell am I trying to say  vehea
_paranoidsYnDrom£_
|