Yalnız Mesajı Göster
Eski 15-03-2008, 11:15 AM
paranoidsyndrome kullanıcısının avatarı
paranoidsyndrome paranoidsyndrome Çevrimdışı
Müdavim

Giriş: Jul 2007
paranoidsyndrome İtibar düzeyini kapadı
Kızgın Kukla:Ben burda Ne tartisabilirim diye sorar!!....

Yha bu sitede nasil konu acabilicegimi bana anlatin.... yha ozellestirmeleri yaziyorum kapatiyosunuz AKPye kapatma davasi acildi yaziyorum ve kimse bisi tartismiyo yhinede kapatiyosunuz millet dergi kapagini tartisio kapatiyosunuz peki bu siteyi NIYE ACTINIZ ozamn ....

Yanlis bisimi yaziyoruz ben anlamiyorumki insanlar butarz yerlerde konusamiyacaksa tartisamiyacaksa ne anlami var bu sitenin ....

Bastakiler bizi sustursun okulda hocalar sustursun evde anneler babalar sustursun sonuc ne Bole A...L daha secim zamanini bile bilmeyen cumhurbaskanini bile bilmeyen MBE bakanini bile bilmeyen ve insanlar onlar hakkinda yorum yaptiklarinda neden oyle demek istediklerini bilmeyen topraklarinin elinden alindigi farkedemeyen bi toplum olmaya zorluyosunuz ....

O yazdiginiz bolum kurallarini bikez daha okuyunve duzenleyin bence copy past yok kendi yazinizla anlatin diyosunuz ben de sunu yaziyorum sadece

Ankaraya bomba dustu...

AKPye Kapatma Davasi

Yargitay bassavcisi uzun zamandir topladigi dosyayi anayasa mahkemesine en sonunda verdi AKP milletvekillerine konusma yasagi koydu Cumhurbaskani Gul senegalden Konustu "Bu dava Turkiyeye ne getirir ne goturur bunun dusunulmesi lazim" ....

Biri bana bu konumu ne sebeple kapattigini beynimin basicagi sekilde anlattsin sonra banliomusun siliyomusunuz napiyosaniz yapin .....

Kolay Gelsin
imza

Somewhere I have heard this before
In a dream my memory has stored
As a defense I'm neutered and spayed
What the hell am I trying to say
vehea

_paranoidsYnDrom£_
paranoidsyndrome kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla