03-10-2007, 02:18 PM
|
 | Müdavim | | Giriş: May 2006 Konum: ..::İstanbul::..
| |
Alıntı:
END tarafından gönderildi
suat abi genelde olaylara siyaset katan sen deil benim o bakımdan yine hafif bi yorum yapıyımki senden fırça yemeyim nese
1921 yılında ülke kurulmakta olan bi ülkeydi ve baştan aşağı herşeyi değişecek yeni inkılaplar gelecekti 0dan ülke kurmak kolay şey deildi
ama şimdi ülkemizde 0dan ülke kurulma durumuda yok herşey düzgün yerindeyken (bi zamanlar)
şimdi hükümet seçimlerde yaptığı gibi yine sabun köpüğü gündemlerle anayasayı değiştirmeye kalkıolar ve ne ermeni soykırımı yalanı akılda ne amerikanın pkkyla aralarından su sızmaması amerikan askerlerinin askerlerimizin başlarına çuval geçirmesi hergün bunca verilen şehit(rte nin deyimiyle kelle)
akıllardamı hayır dostum adamlar 2 gün öncesinde verilen şehiti sallamıo bu olayımı mu takacak bakan akrabası olmadığı sürece şehit ülkemizde kelledir bakan akrabasıysa canım kardeşim olur... nodrac eğer yeni kurallara aykırıysa bu yorum çok pardon Ya inşallah bende çok ileriye gitmiyorum yorum yazarak... Fakat benimde söylemek istediğim bir kaç şey var Affınıza sığınıyorum artık... Söylediklerine katılıyorum... Fakat bir yandan da devleti kim oluşturuyor? Bir milleti oluşturan nedir? İnsanlardır, vatandaştır, kısaca MiLLeT'tir! Bence önemli olan birlik olmakta. Biz hala bir birimizin kuyusunu kazmaya çalışan, komşusunun halinden anlamayan, yardıma muhtaç olana sırt çeviren insanlar olduktan sonra, kalplerimiz bu kadar taşlaştıktan sonra, yapacak zaten birşey yok... Şehit verilen onca Mehmetçik'in ardından Ana Haber Bültenlerinde izlediklerimizden etkilenip bir Fatiha okur, iki göz yaşı döker, yarım saat sonra başlayacak olan dizinin takibine başlarız... Yalan mı? Türkiye'nin durumu bundan ibaret bence. O sırtında bebeği, kucağında koskoca mermi taşıyan analar, cephede ayakkabısı patlak Mehmetçik'ler dönemi bitti... Allah sonumuzu hayır etsin... Hiç birşey sebepsiz olmaz ve hiç kimse "benim suçum değil" diyemez. Ne oluyorsa ve olduysa bunda herkesin az yada çok payı var.... Neyse, umarım bende saygısızlık yapmamışımdır. Teşekkürler, güzel bir konu ve güzel bir tartışma bence Boşver...
Hep Aynı Masal Hayat ve Ben İşte Hepsi Bu Kadar... |