Yalnız Mesajı Göster
Eski 23-08-2007, 10:33 PM
viya
Misafir

Annemle komşuya gittik, gece orada kaldık...
Gece uyandığımda gözlerimin önünde ortalama 20 santimlik otlar vardı, kafayı kaldırdım çalıların arasındayım...
Kalktım ve evin önüne geldim...
Sokağın başından biri gelecekmiş hissi vardı, oraya bakıp durdum...
Sonra basamakta uzandım ve yine uyudum...
Ayrıntıları ile hatırlamakla birlikte; aynı zamanda konunun paniği ve bilinci yoktu bende...
Kapıyı çalmaya başladım, Fatma teyze seslendi "kim o" diye. Adımı verdim, "bir saniye anahtarı alayım" dedi, anahtarı alıp kilidi açıp beni içeri aldı...
Sabah uyandığımda ne garip rüyaydı dedim, 2 dakika sonra Fatma teyze gelip sordu; nasıl çıktın dışarı diye...
Garip olansa şu; Camlar kırılmıştı ve fakir bir aile oldukları için camların yerine koli bandı yapıştırmışlardı, bu şu demek; camdan çıksam yırtıklar olurdu ama yoktu...
Kapıdan çıktım desek; Fatma teyze anahtarı alayım dedi, yatak odalarından almış anahtarı, oraya girmem imkansız, girsem uyanırlar, uyanmasalar anahtarın orada olduğunu ne bileyim...
Arkadaşlar; sizden ricam "amma attın" dememeniz, çünkü bu kişiler ve olaylar gerçektir. Hala ailemizde konuşulmakta, hala gizemi kaldırılmaya çalışılmaktadır...
Bu tarz durumlardan korkanların içini rahatlatmak adına söyleyeyim; olay sırasında bilinciniz net yerinde olmuyor, idrak edemiyorsunuz, normal bir konu gibi geliyor.... Sana geçmiş olsun...
Alıntı Yaparak Cevapla