Yalnız Mesajı Göster
Eski 14-07-2007, 01:15 AM
slim_shady kullanıcısının avatarı
slim_shady slim_shady Çevrimdışı
Yaşam Tarzım, Ölüm Tarzımı Belirler..
Arkasokaklı

slim_shady kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla slim_shady kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla slim_shady kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla slim_shady kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to slim_shady
Hitman vs. Sam Fisher

Forumda böyle bir konunun olmasi güzel olur diye düsündüm cünkü bence enteresan bir konu (insallah sizlerde ayni düsünceyi paylasirsiniz) sizce ölümüne bire-bir savastan kim galip gelir? Unutmadan IMDB'de böyle bir topic acilmis bende MK'da böyle bir konu acmak ve aramizda tartisma yaratmak istetim, her iki elemanda enterasan karakterliklere sahip olduklari icin soruya cevap vermek zor oluyor.

Yer: Empire State Binası , bombos yer (civil ve calisanlar yok). Sam Fisher 15. Katta ve Agent 47 30. Katta.
Zaman: Saat 02:00 (Böyle anladim yanlis ise kusura bakmayin).
Süre: Birisi ölene dek.
Esyalari: Oyundaki silahlarin hepsi (tasiyabildikleri kadar).
Harita: Her ikiside sinyal disinda, yani mobil gibi aletlerden yeni mesajlar almalari mümkün degil.

Cevaplarinizi lütfen o, bu diye vermeyin inandirici nedenler verin

[center]Agent 47(Hitman)--------------------------------------Splinter Cell(Sam Fisher)
V.S.

Her iki oyunun ortak noktası silahın son çare olarak kullanılması.
imza

Anger!
Misery
You'll Suffer unto Me!

Bu mesaj en son " 14-07-2007 " tarihinde saat 01:34 AM itibariyle slim_shady tarafından düzenlenmiştir....
Alıntı Yaparak Cevapla