Antalya Ali ile altın buldu: 1-0 Antalya Ali ile altın buldu: 1-0
Turkcell Süper Ligi'nin 19. hafta mücadelesinde ligin dibinde yer alan iki takım Antalyaspor ve Sakaryaspor Antalya Atatürk Statı'nda karşı karşıya geldi. Antalyaspor oyunun son bölümünde 81. dakikada Ali Bilgin'in attığı gol ile Sakaryaspor'u 1-0 mağlup etti ve önemli bir galibiyet aldı. MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
5. dakikada, sağ kanattan Ali Bilgin'in ara pasında ceza sahası dışında topla buluşan Levent'in sert vuruşunda, meşin yuvarlak kalenin üstünden az farkla auta gitti.
26. dakikada, Antalyaspor oyuncusu Bienuk'un ceza sahasında kafayla indirdiği topa Levent'in, yarım volesi kalecide kaldı. MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
65. dakikada, sağ kanattan ceza sahasına giren Uğur'un yerden sert vuruşunda top, kaleci Martinez'de kaldı.
67. dakikada, ceza sahasına giren Cangele'nin sert vuruşunda top kaleci Cordoba'dan döndü. Dönün topu defans uzaklaştırdı.
69. dakikada, Ali Bilgin'in ceza sahası dışından sert vuruşunda, Sakaryaspor kalecisi Martinez topu tokatladı. Dönen topu Şenol tamamladı, meşin yuvarlak Martinez'de kaldı.
75. dakikada, Antalyaspor ceza sahası içinde topla buluşan Hakan'ın vuruşunda Cordoba topu tokatladı. Cordoba, önüne düşen topu iki hamlede kontrol etti. 81. dakikada, Uğur'un kullandığı kornerde Ali Bilgin'in ceza sahası içinde kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0 STAT: Antalya Atatürk HAKEMLER: Selçuk Dereli, İsmail Köse, Asım Yusuf Öz ANTALYASPOR: Cordoba , Metin, Volkan, Bieniuk, Levent, Şenol, Uğur, Mustafa Gürsel (Sezer dk. 66), Ali Bilgin, Ali Zitouni (Vahap dk. 90 ?), Straka (Coşkun dk. 46) YEDEKLER: İlker, Bahadır, Ersan TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural SAKARYASPOR: Martinez, Murat Duman, Murat Erdoğan, Suat, Savaş, Zafer, Evren (Ruben dk. 82 ?), Musa Aydın, Hakan, Özgür (Cangele dk. 58), Fernando (Cem dk. 72) YEDEKLER: Cenk, Yalçın, Patrik, Sedat, TEKNİK DİREKTÖR: Şaban Yıldırım GOL: Ali Bilgin (dk. 81) SARI KARTLAR: Straka, Levent (Antalyaspor) " Sevinmek İçin Sevmedik " Yağmurlu bir günde görmüştüm seni.
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda vuruldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı Siyah beyazdı...
Ölümle Yaşamı Ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki...
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki... |