Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-09-2006, 02:24 PM
slim_shady kullanıcısının avatarı
slim_shady slim_shady Çevrimdışı
Modern Globalization

Giriş: Aug 2005
slim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond reputeslim_shady has a reputation beyond repute
ya zaten nec e dedim tamam dedi ama daha bişe öğretmedi

ben güneşi şöyle yapmaya çalıştım:

o parlayan şey güneş değil güneşin yalnızca küçücük bir bölümü bi belgeselde görmüştüm böyle oluyodu oradan esinlendim ama birazdan senin sözlerini de dikkate alıp bi çalışma daha yapacağım.. ama dünyayı daha büyük yapıp güneşi aynen bırakıp parlaklığını biraz kısarak yapabilirim. eleştirilerin için teşekkürler

- bu nasıl olmuş? :

imza

Bu mesaj en son " 11-09-2006 " tarihinde saat 02:52 PM itibariyle slim_shady tarafından düzenlenmiştir....
slim_shady kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla slim_shady kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla slim_shady kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla slim_shady kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to slim_shady
Alıntı Yaparak Cevapla