Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-07-2006, 09:13 PM
harvester kullanıcısının avatarı
harvester harvester Çevrimdışı
Banned

Giriş: Oct 2005
harvester is a splendid one to beholdharvester is a splendid one to beholdharvester is a splendid one to beholdharvester is a splendid one to beholdharvester is a splendid one to beholdharvester is a splendid one to beholdharvester is a splendid one to behold
Alıntı: arrowkhan tarafından gönderildi
AOE Deyince AOE 2 akla gelmeyebilir. NFS denildiğinde senin aklına hangi oyun geliyor. Underground mu, Yoksa NFS 3 mü Yoksa 4 mü vs... Diablo 1 mi 2 mi akla gelir. Bunların ikisi de döneminin çok önemli oyunlarıdır ama efsaneleşmiş olan diablo 2'dir.

"2002 yılından sonra yapılan hiçbir oyun yok". LOTR 2005 yapımı bir oyun. Keza AOE'a 3. oyunu da katıyorsan, bu da 2005 yapımı bir oyun. Bunlar NFS serisi için de geçerli.

Benim burdaki amacım polemik çıkarmak değil. İyi bir düşünceyle yola çıkmışsın ancak oyun seçimlerin bir bakıma yanlış. Önceki yazımda da dediğim gibi; aralarında efsane olanlar var. Ama bu oyunların birçoğu seri halinde çıkmıştır. Bütün oyunları birer efsane değildir.

Ama eğer şöyle birşey düşünmüşsen, bu oyun serileri içinde sizin efsaneniz hangisidir gibi bir soru sormuşsan, Wolfenstain'ı listeden kaldırmak lazımdır. Bu şekilde anket daha anlamlı bir hal alır.
Ben zaten amacının polemik yaratmak olmadığını biliyorum

Ama eğer Wolfenstein örneğinde de verdiğin gibi seri veya tek oyun halinde ele alsaydım anket seçenekleri yetmeyecekti zaten isteyenler belirtiyo AOE 2 veya NFS:Underground diye

Haa bu arada benim seçimim Max Payne seriisi Kesinlikle iki oyun da mükemmel ve ilerde efsane olabilecek nitelikte.

Bu mesaj en son " 07-07-2006 " tarihinde saat 09:14 PM itibariyle harvester tarafından düzenlenmiştir....
harvester kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla