26-06-2006, 03:34 PM
|
 | Arkasokaklı | | Giriş: Nov 2005 Konum: The Shadow Realm
| |
Alıntı:
harvester tarafından gönderildi
dostum zaten oytunlara AOE 1-2-3 felan yazmadım eğer AOE 2 yi efsane olarak görüyorlarsa AOE denince AOE 2 de akla gelir ve efsane olarak anılır zaten oyunların hemen hemen hepsi eski 2002 yılından sonra yapılan hiçbir oyun yok AOE Deyince AOE 2 akla gelmeyebilir. NFS denildiğinde senin aklına hangi oyun geliyor. Underground mu, Yoksa NFS 3 mü Yoksa 4 mü vs... Diablo 1 mi 2 mi akla gelir. Bunların ikisi de döneminin çok önemli oyunlarıdır ama efsaneleşmiş olan diablo 2'dir .
"2002 yılından sonra yapılan hiçbir oyun yok". LOTR 2005 yapımı bir oyun. Keza AOE'a 3. oyunu da katıyorsan, bu da 2005 yapımı bir oyun. Bunlar NFS serisi için de geçerli.
Benim burdaki amacım polemik çıkarmak değil. İyi bir düşünceyle yola çıkmışsın ancak oyun seçimlerin bir bakıma yanlış. Önceki yazımda da dediğim gibi; aralarında efsane olanlar var. Ama bu oyunların birçoğu seri halinde çıkmıştır. Bütün oyunları birer efsane değildir.
Ama eğer şöyle birşey düşünmüşsen, bu oyun serileri içinde sizin efsaneniz hangisidir gibi bir soru sormuşsan, Wolfenstain'ı listeden kaldırmak lazımdır. Bu şekilde anket daha anlamlı bir hal alır. |