Yalnız Mesajı Göster
Eski 24-06-2006, 08:16 PM
harvester kullanıcısının avatarı
harvester harvester Çevrimdışı
Banned

Giriş: Oct 2005
harvester is a splendid one to beholdharvester is a splendid one to beholdharvester is a splendid one to beholdharvester is a splendid one to beholdharvester is a splendid one to beholdharvester is a splendid one to beholdharvester is a splendid one to behold
Alıntı: arrowkhan tarafından gönderildi
Bu liste biraz yanlış olmuş. Çünkü içlerinde efsane olmuş oyunlar da var, yeni oyunlar da var... Bir Diablo, bir AOE, Bir Half-Life... Bunlar efsane oyunlardır. Ama mesela Half-Life 2 efsane değildir. Ya da AOE 3.... Veya da LOTR... Bunlar ileriki senelerde hala oynanıyor ve seneler sonra bile konuşuluyor olursa bir efsane olurlar. Öncelikle Burdaki yanlışı düzeltmek lazımdır.

Şimdi bu listeden ben sadece Diabloyu seçerim (ama 2.'si)
Buna birçok oyun daha eklerim. Birçoğunuz bilmediği ve hala bir efsane olan, yapımcısı Billizard'ın bile cesaret edip 2.'sini yapaadığı bir oyun vardır: StarCraft. Sonra Tomb Raider 3 gelir. Bir Fallout 2, bir Quake, listeye alınmamış bir GTA (tüm serileri bir devrim oluştumuştur)... Listeye bikaç tane daha eklenebilir.

Efsane olabilecek oyunlara gelirsek: Prince of Persia, Lotr, olabilir (aklıma gelenler bunlar). Ama bu son senelerde hiçbir oyun eskisi gibi değil. Artık Afsane dzeyine gelebilmek çok zor.
dostum zaten oytunlara AOE 1-2-3 felan yazmadım eğer AOE 2 yi efsane olarak görüyorlarsa AOE denince AOE 2 de akla gelir ve efsane olarak anılır zaten oyunların hemen hemen hepsi eski 2002 yılından sonra yapılan hiçbir oyun yok
harvester kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı Yaparak Cevapla