Halilhodzic: 5-6 fark olabilirdi Trabzonspor teknik direktörü Halilhodzic “Biraz daha ciddi olsaydık maçı 5-6 golle kazanabildik” derken, Diyarbakırspor teknik direktörü Hadzibegiç “Bugün bütün riskleri almak zorunda kaldık” diye konuştu.
Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodziç, Diyarbakırspor maçından sonra yaptığı açıklamada, “Biraz daha ciddi olsaydık, maçı 5-6 golle kazanabilirdik” dedi. Halilhodziç, dün akşam oynanan ve 67. dakikasında elektriklerin kesilmesi sonucu bugün kaldığı yerden devam eden maçın ardından yaptığı açıklamada, oyuncularını galibiyetten dolayı kutladığını ifade ederek, “Dün akşam iyi oynayamıyorduk, ancak bugün çok iyi oynadık. Oyuncularıma, Diyarbakırspor’un üstümüze geleceğini söyledim ve öyle de oldu. Biraz daha ciddi olsaydık maçı 5-6 golle kazanabilirdik” dedi.
Halilhodziç, Diyarbakırspor galibiyetiyle, tekrar Avrupa Kupaları’na katılma şanslarının doğduğunu söyledi.
Maçlardan sonra basın toplantısı düzenlememesinin nedeninin ise karşılaşma sonrası söylediklerinin yanlış anlaşılması olduğuna dikkati çeken Halilhodziç, “Trabzonspor’dan devam etmem konusunda teklif geldi. Bu teklifi düşünüyorum. İkilem içerisindeyim. Bu ikilem diğer kulüplerden bana gelen tekliflerden değil, ailevi sorunlardan dolayıdır” diye konuştu.
Diyarbakırspor teknik direktörü Faruk Hadzibegiç ise dün akşamki oyunda beraberlik şanslarının olduğunu, fakat maçın yarıda kaldığını belirterek, “Elektrik kesintisi sonrası bu sabah tekrar sahaya çıktık ve bütün riskleri almak zorunda kaldık. Bu riskler sonucunda da golleri yedik” dedi. " Sevinmek İçin Sevmedik " Yağmurlu bir günde görmüştüm seni.
Üstünde çubuklu formalar vardı
Bir anda vuruldum aşık oldum ben
Hayatın anlamı Siyah beyazdı...
Ölümle Yaşamı Ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki...
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki... |